Vloeren

Rinzema levert en legt de vloeren bij u thuis.

Als u naar een vloer op zoek bent is het altijd de vraag wat voor soort vloer zoekt u en wat past het beste bij u woning.

Wij van Rinzema vloeren&gordijnen komen graag bij u thuis voor advies op maat. Na een indicatie van de kleur en type vloer zullen we langskomen met stalen om tot de perfecte vloer te komen.

Raamdecoratie

Montage van op maat gemaakte raamdecoratie.

Wij leveren en monteren alle soorten raambekleding en komen graag bij uw thuis voor een advies op maat.

  • Plisses
  • Duettes
  • Rolgordijen
  • Jaloezieën
  • Overgordijnen
  • Inbetweens
  • vitrage op rail of roede

Egaliseren

Een geëgaliseerde ondergrond, het begin van perfectie

Bij het egaliseren van u vloer brengen wij bij een normale vloer 2 tot 3 mm egalisatie aan. Na het egaliseren kunnen alle soorten bedekkingen gelegd worden.

Ook egaliseren wij over ruwe vloeren zo als bijvoorbeeld lijmresten of hoogte verschillen die ontstaan zijn door het wegbreken van muren en met als eindresultaat altijd een gehele vlakke vloer.

Wij egaliseren zowel met de hand als met een egalinepomp die wordt gebruikt bij vloeren vanaf 200 m2 of meer en vaak bij ruwe en niet vlakke vloeren. het eindresultaat is altijd een vlakke vloer.

Ook voor het dichtsmeren en egaliseren van ingefreesde vloerverwarming bent u bij rinzema vloeren&gordijnen aan het juiste adres

Advies aan huis

Advies is maatwerk, dit doen wij aan huis.

Woninginrichting is maatwerk, elke klant heeft zijn unieke woonwensen en zoekt naar harmonie en eenheid zowel in huis als in het bedrijf.

Wij bekijken samen met u en geheel vrijblijvend de mogelijkheden die voor uw wooncomfort het beste zal uitkomen. Heeft uw mooie vloeren of raamdecoratie gezien of ergens anders al een offerte aangevraagd. informeer dan vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn bij Rinzema Vloeren&Gordijnen